Think Pink!

BLOG

Think Pink!

Wereldwijd lijden 2,1 miljoen vrouwen aan borstkanker. Het is de belangrijkste doodsoorzaak onder vrouwen. Bij Instituut Dbo zijn er 3 redenen die me hebben aangemoedigd om deze campagne op te zetten:

  • Ik werk in een branche waar de hoofdrolspelers vrouwen zijn. Deze ziekte raakt me dus direct.
  • Wetenschap is de pijler van Skeyndor.j  Ik geloof in de kracht van de wetenschap als basis om te evolueren, te innoveren en te verbeteren, dus ik geloof sterk dat wetenschap de weg is om een geneesmiddel voor kanker te vinden.
  • Ik ben trots als bedrijf en als persoon die eraan werken om een campagne te steunen die levens probeert te redden. Dus, om mensen bewust te maken van de ziekte, van hoe belangrijk preventie is en hoe belangrijk onderzoek is om de ziekte te bestrijden, gaan we geld inzamelen om te doneren aan BIG, een internationale organisatie die onderzoek doet naar de genezing van borstkanker.


Omdat 19 oktober de Internationale Borstkankerdag is, zullen we gedurende de hele maand oktober voor elke verkochte eenheid van Power Hyaluronic Booster, ons meest iconische product, een donatie van €2 doen aan deze organisatie.

Daarom is het concept van deze campagne:
Geef Schoonheid, Geef Wetenschap, Geef een Geneesmiddel.

Wil jij ook ook jouw steentje bijdragen aan deze campagne?

Reserveer dan nu jouw product in pre order door te klikken op onderstaande link.

Liefs, Deborah